Random Article


Krijgt Avengers: Infinity War binnenkort een Extended Cut met meer Thanos?

 

Posted 03/07/2018 by

Dat is waar comicbookauteur Jim Starlin naar leek te hinten tijdens een panel op Las Vegas Comic Con. Hij bevestigde het bestaan van dertig minuten aan extra materiaal rond Thanos dat de bioscoopversie van Avengers: Infinity War niet haalde. De scènes zouden voornamelijk ingaan op het achtergrondverhaal van de schurk en zijn planeet Titan. Volgens Starlins info zouden die opgenomen worden in de homerelease van Infinity War en zelfs tot een “extendedcut” kunnen behoren. Concrete informatie gaf hij echter niet.

Natuurlijk valt een dergelijke beslissing buiten zijn bevoegdheid. Hij is misschien wel de bedenker van Thanos en vele kosmische personages, maar Starlin bepaalt niet of er een extended cut van Infinity War zal verschijnen. Ter ere van tien jaar Marvel Studios en het belang van Infinity War zou het echter wel mooi zijn voor Marvel-fans over de hele wereld.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.