Random Article


Kevin Feige bevestigt eindelijk Marvel’s Doctor Strange 2

 

Posted 03/07/2018 by

In april was er al een berichtje rond de schurken van Doctor Strange 2 en aan het einde van Doctor Strange (2016) was er al een teaser. Nu bevestigde Marvel Studios-hoofd Kevin Feige echter eindelijk dat er meer plannen zijn voor Benedict Cumberbatch als de Sorcerer Supreme:

Soms duikt de vraag op: waar duiken de personages nu weer op? Doctor Strange, wanneer we ook een nieuwe Strange-film zouden doen, die we zeker gaan doen, dan zal die heel wat jaren na de eerste plaatsvinden. Nochtans is hij een groot deel van Infinity War. Het is eigenlijk een goed probleem waar je meer wilt zien van verschillende personages, maar er gewoonweg te veel zijn én we natuurlijk voldoende moeten variëren.

We verwachten alvast meer nieuws op San Diego Comic Con binnen een tweetal weken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.