Random Article


Nieuwe Kijk op Peter Jacksons Mortal Engines

 


Posted 02/07/2018 by

Universal Pictures en regisseur Christian Rivers hebben onlangs een nieuwe featurette vrijgegeven voor Mortal EnginesDe film toont een post-apocalyptische wereld waar de aarde werd vernietigd na een “Sixty Minute War” en waar steden – door geologische instabiliteit – voortaan op wielen rondrijden. Het heeft alvast veel weg van Mad Max: Fury Road, maar dan grootser!

Mortal Engines wordt geregisseerd door Christian Rivers. Het script werd verzorgd door Peter Jackson (Lord of the Rings-trilogie), Fran Walsh en Philippa Boyens en is gebaseerd op de Predator Citiesboekenreeks van Philip Reeve. Tot de cast behoren onder meer Hugo Weaving, Stephen Lang, Hera Hilmar en Robert Sheehan.

Mortal Engines verschijnt woensdag 12 december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.