Random Article


De betekenissen van Marvel’s Spider-Man: Far From Home-titel

 

Posted 01/07/2018 by

Enkele dagen geleden onthulde Tom Holland (wie anders?) de titel van de Spidey-sequel: Spider-Man: Far From HomeDie titel werd onlangs bevestigd door niemand minder dan Marvel Studios-hoofd Kevin Feige. Hij vermeldde dat hij enerzijds het logo en “Home”-aspect leuk vindt, maar anderzijds dat ook deze titel twee betekenissen heeft, net zoals HomecomingHomecoming verwees naar het bal op Spidey’s school, maar natuurlijk ook de thuiskomst van Spider-Man in het Marvel-filmuniversum.

Ook deze titel mogen we dus dubbel zien. De letterlijke betekenis is ditmaal dat Far From Home zich niet in New York City, maar wel in Europa zal afspelen. De afgelopen maanden kon je bij ons al lezen dat Spider-Man onder meer Londen zou bezoeken tijdens een “Eurotrip”. De figuurlijke betekenis van “Far From Home” kan dan weer terugvallen op het einde van Avengers 4 waar enkele prominente Avengers zouden sneuvelen en door die impact Peter in zijn eigen film “ver van huis” is. In juni vorig jaar bevestigde Feige dat Far From Home zich na de vierde Avengers-film zou afspelen. Wordt vervolgd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.