Random Article


Tom Holland verklapt de titel van Marvel’s Sequel op Spider-Man Homecoming

 

Posted 24/06/2018 by

Oeps! Zoals we van de koning der spoilers verwachten, was het ook Tom Holland die het eerste geheim lekte van Spider-Man 2 bij Marvel Studios. De Britse acteur zette een video op Instagram, waarin hij vermeldde dat hij op ACE Comic Con in Seattle was en zich verontschuldigde voor het gebrek aan nieuws rond Spidey. Holland heeft blijkbaar wel het script gekregen en door met zijn iPad heen en weer te zwaaien kennen we nu ook de titel: Spider-Man: Far From Home.

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

Een bericht gedeeld door (@tomholland2013) op

De titel is natuurlijk in de eerste plaats een verwijzing naar Spider-Man: Homecoming, waarin de webslingeraar “thuis” kwam na jaren bij Sony individuele avonturen beleefd te hebben. Daarnaast verwijst de titel ook duidelijk naar het einde van Avengers: Infinity War waarin Spidey inderdaad stierf op de verre planeet Titan, zoals Holland in de video ook nog eens verklapt. Zowel fysiek als mentaal is hij dus “ver van huis”. Meer concreet nieuws volgt wellicht volgende maand op San Diego Comic-Con.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.