Random Article


The Expendables 4 komt er toch!

 

Posted 22/06/2018 by

Sinds 2014 is er al sprake van The Expendables 4maar telkens werd het project verschoven. Ondanks Sylvester Stallones uitspraken dat hij klaar was met de filmreeks, zal er toch een nieuwe blockbuster aankomen. Opnames zouden in april 2019 van start gaan, waarna de film voor 2020 zou ingepland worden.

De franchise ging van start in 2010 en bracht tal van legendarische actiesterren uit de jaren 80-90 bij elkaar op het grote scherm. Naast Sylvester Stallone die effectief zijn rol zal hernemen, zullen hoogstwaarschijnlijk Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jet Li en Dolph Lundgren terugkeren in de vierde prent, maar zal er opnieuw plaats worden gelaten voor enkele hedendaagse actiehelden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.