Random Article


SPOILERS: Gerucht rond Spider-Man 2 verklapt misschien een belangrijke dood in Avengers 4

 

Posted 22/06/2018 by

Het is niet het eerste en zal zeker niet het laatste gerucht zijn over de sequel op Spider-Man: Homecomingmaar een nieuw bericht heeft misschien wel eens omgekeerde impact op Avengers 4In de vierde prent rond Earth’s Migthiest Heroes en het vervolg op Infinity War zou niemand minder dan Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) het loodje leggen, volgens de “anonieme bron”.

Daarna zou Spider-Man 2 inpikken op dat einde waar Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) rouwt om zijn mentorfiguur en grote voorbeeld. Niet veel later zou Mysterio zijn opwachting maken en de film volwaardig van start gaan. Neem het met een korrel zout, maar dat klinkt alvast veelbelovend.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.