Random Article


Dit zijn misschien de eerste details voor DC’s The Flash Film

 

Posted 22/06/2018 by

Een tijdje terug “lekten” de eerste concrete nieuwtjes rond DC’s The Flash-film online. Neem het gerucht met een korrel zout, maar vermoedelijk zouden Warner Bros. en DC hun filmuniversum in een nieuwe richting sturen in navolging van Justice League en dus ook meer humor behouden. Het meest recente script van John Francis Daley en Jonathan Goldstein belooft een superheldenfilm met heel wat grappen en een eenvoudig verhaal, anders dan bijvoorbeeld Zack Snyders take op DC’s helden.

De schurken van dienst zouden, zoals al even vermoed, The Rogues worden. In de filmversie zullen ze enkel bestaan uit Captain Cold, Mirror Master en Weather Wizard. Ook zou Golden Age-Flash Jay Garrick opduiken in een mentorrol, al dan niet als Speedster. Voor deze rol zoekt de studio een grote Hollywoodnaam. Kiersey Clemons en Billy Crudup zullen nog steeds terugkeren als Iris West en Henry Allen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.