Random Article


De Marvel-reeksen op Netflix gaan niet in op het einde van Avengers: Infinity War

 

Posted 22/06/2018 by

Het minste dat we kunnen zeggen van Avengers: Infinity Waris dat het einde (toch voor even) heel impactvol is voor het Marvel-universum. Jammer genoeg zullen we daar weinig tot niets van merken in de nieuwe Marvel-reeksen op Netflix. Niet alleen het tweede seizoen van Luke Cage, maar ook bijvoorbeeld het derde deel van Daredevil zal niet ingaan op de gevolgen van Infinity War. Jeph Loeb, Marvel Television-kopstuk, zei het volgende:

De overgrote meerderheid van onze verhalen zal plaatvinden vooraleer Thanos met zijn vingers knipt. Dat heeft nu eenmaal te maken met de productie van de tv-reeksen en de releasedata van de films. Ik herinner me nog in de comics dat één van mijn favoriete verhalen, de Kree-Skrull-oorlog, de X-Men niet vermeldde. En het werkte uiteindelijk allemaal prima.

Die kleine vermelding van “de overgrote meerderheid” doet natuurlijk meteen nadenken over welke verwijzingen er toch misschien zouden kunnen zijn…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.