Random Article


Eerste Kijk op Linda Hamilton als Sarah Connor in de nieuwe Terminator

 

Posted 21/06/2018 by

Vanop de set in Spanje lekten vandaag de eerste foto’s van actrice Linda Hamilton als een terugkerende Sarah Connor in de opkomende Terminator-blockbuster. Ze vertolkte die rol al in de allereerste film in de franchise in 1984 en hernam haar rol in de sequel (1991). Ook verzorgde Hamilton stemmenwerk voor Terminator Salvation (2009).

De film wordt een sequel op Terminator 2: Judgement Day en doet ook Arnold Schwarzenegger terugkeren naar de populaire actie-franchise. Andere castleden zijn onder meer Gabriel Luna als de T-800, Diego Boneta en Natalia Reyes. De regie wordt verzorgd door Tim Miller (Deadpool).

De film verschijnt in november 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.