Random Article


Invincible van Robert Kirkman, Cory Walker en Ryan Ottley wordt een Animatiereeks bij Amazon

 

Posted 20/06/2018 by

Niet alleen is er een heuse blockbuster in de maak, maar ook zal er binnenkort een Invincible-animatiereeks bij Amazon te zien zijn. Dat bevestigde Skybound, de zijtak van Image Comics. Momenteel bevindt het project rond de populaire superheldencomic van Robert Kirkman (The Walking DeadOblivion Song), co-creator Cory Walker en artiest Ryan Ottley zich in een heel vroege productiefase. Wellicht gaat het niet om nieuw materiaal, maar wel om een hervertelling van de comic.

Invincible verscheen voor het eerst in Tech Jacket #1 (2002) en kreeg in het daaropvolgende jaar zijn eigen soloreeks, toepasselijk getiteld Invincible bij Image Comics. De comic van auteur Robert Kirkman (The Walking Dead) en artiesten Cory Walker en Ryan Ottley vertelt het verhaal van tiener Markus Sebastian Grayson, zoon van een buitenaardse succesvolle superheld, die in zijn voetstappen treedt om een eigen carrière uit te bouwen. Invincible beschikt over bovenmenselijke kracht, uithoudingsvermogen en kan zowel snel genezen als vliegen. De reeks eindigde dit jaar bij nummer #144.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.