Random Article


Disney verhoogt haar bod voor de deal met Fox

 

Posted 20/06/2018 by

Een drietal weken voor de finale beslissing over de verkoop van 21st Century Fox – het moederbedrijf van 20th Century Fox – komt Disney met een nieuw bod. 71.4 miljard dollar, dat is wat the House of Mouse wil betalen om deze deal vast te krijgen. Een tijdje terug kwam Comcast immers met een aanbod van 65 miljard dollar, na het initiële bod van Disney van 52 miljard.

Comicbook- en Marvel-fans kijken met argusogen uit naar deze deal, aangezien de licentierechten van de Fantastic Four, X-Men en Deadpool ook tot het 20th Century Fox-pakket behoren. Een verenigd Marvel-filmuniversum bij Disney/Marvel Studios blijft dus mogelijk.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.