Random Article


Jesse Rath wordt een Series Regular in Supergirl Seizoen 4

 

Posted 18/06/2018 by

Bereid je voor op meer Brainiac-5! Zonet werd bevestigd dat acteur Jesse Rath (Defiance) een series regular wordt in het vierde seizoen van Supergirl en dus in het merendeel van de episodes te zien zal zijn.

Brainiac 5/Querl Dox – niet te verwarren met de schurk Brainiac – verscheen voor het eerst in Action Comics #276 (1961), is een superheld uit de 30e en 31e eeuw en een stichtend lid van het Legion of Super-Heroes. Dox is verre familie van zijn kwaadaardige voorvader en beschikt over een gelijkaardig, bovenmenselijk intellect.

Het vierde seizoen van Supergirl gaat dit najaar van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.