Random Article


Talking Dead-host Chris Hardwick verliest zijn show na beschuldiging van seksueel misbruik

 

Posted 17/06/2018 by

De laatste dagen staan helemaal in teken van Talking Dead-host Chris Hardwick. Het ene na het andere bericht lijkt de kop op te steken en processen lijken al gevoerd te worden. Concreet wordt Hardwick beschuldigd door zijn ex Chloe Dykstra van seksueel grensoverschrijdend gedrag en misbruik.

Nu greep AMC Television in door zijn Talking Dead-show, een serie die wekelijks The Walking Dead besprak, stop te zetten en zijn taak als AMC-host op San Diego Comic-Con in te trekken. Ook Nerdisteen website gelijkaardig aan diegene waar je nu op zit, die ooit opgericht werd door Hardwick, distantieerde zich van hem. Hij zelf ontkent ten stelligste. Momenteel is het wachten op bewijs, hoe moeilijk dat ook kan zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.