Random Article


Eerste Kijk op Black Manta in DC’s Aquaman

 

Posted 14/06/2018 by

Niet alleen de Entertainment Weekly-covers met de centrale helden, maar ook een eerste foto van de grote schurk uit DC’s Aquaman verscheen zonet online. We herkennen Yahya Abdul-Mateen II (The Get Down) als Black Manta/David Kane, de eeuwige rivaal van Aquaman. Opvallend genoeg werd zijn naam hier lichtelijk aangepast en heet hij niet David Hyde zoals in de comics.

Het personage werd geïntroduceerd in DC’s Aquaman #35 (1967) en is een creatie van Bob Haney en Nick Cardy. Black Manta beschikt over bovenmenselijke kracht en een uitzonderlijk uithoudingsvermogen alsook een hoogtechnologisch duikerspak met allerlei dodelijke wapens.

Aquaman behoort tot het DC-filmuniversum, wordt geregisseerd door James Wan en komt eraan in december.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.