Random Article


Geoff Johns focust zich helemaal op DC Films terwijl Jim Lee nu het hoofd van DC Comics wordt

 

Posted 11/06/2018 by

Voor DC Entertainment-fans draagt de naam “Geoff Johns” veel betekenis. Niet alleen moet hij zowat de belangrijkste figuur voor DC’s recente comics (onder meer Infinite Crisis, Flashpoint, de New 52 Justice League en DC Rebirth) geweest zijn, ook had hij een impactvolle rol bij DC’s filmuniversum en Warner Bros. Pictures als zijnde “DC’s Kevin Feige”. Officieel was hij het hoofd van DC Films en chief creative officer bij DC Comics.

Die laatste functie wisselt hij nu in voor een actievere rol in Hollywood met zijn eigen productiemaatschappij Mad Ghost Productions waar hij zal focussen op het schrijven en produceren van (DC Comics-)films, tv-reeksen en ook comics. Naast Doomsday Clock worden Johns’ nieuwe projecten nu het script van de Green Lantern Corps-film, het derde volume van Batman: Earth One, een nieuwe Shazam-comic en de Three Jokers-miniserie. Zijn vervanger als chief creative officer bij DC Comics wordt niemand minder dan legendarisch artiest Jim Lee, nu al co-publisher samen met Dan DiDio.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.