Random Article


Nieuwe Kick-Ass Reboot en Kingsman-films en -spin-offs in de maak

 

Posted 10/06/2018 by

Aan Empire deed regisseur-producent Matthew Vaughn de plannen voor de Kick-Ass- en Kingsman-filmfranchise uit de doeken. En die zijn best indrukwekkend:

Zo werkt hij momenteel aan een derde Kingsman-langspeelfilm dewelke de conclusie wordt van de Harry Hart-Eggsy-dynamiek, maar ook een Kingsman: The Great Game-spin-off waarin ingegaan wordt op de bekende spionnenorganisatie in de twintigste eeuw. Een derde bioscoopfilm rond de Amerikaanse spionnen, de Statesmen met Channing Tatum, Halle Berry en Jeff Bridges wordt ook overwogen. Ten slotte plant Vaughn ook een acht uur durende Kingsman-televisiereeks.

Voor Kick-Ass dat eerder al verfilmd werd met Aaron Taylor-Johnson en Chloe Grace Moretz in twee geliefde superheldenfilms, plant hij dan weer een volledige reboot. Net zoals wat Mark Millar onlangs in zijn comics deed, wordt er gedacht aan de toekomst van de reeks en zijn er plannen voor een solofilm rond Hit-Girl en zelfs de nieuwste Kick-Ass, Patience Lee.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.