Random Article


HBO kondigt officieel de pilootaflevering van eerste Game of Thrones-prequel aan

 

Posted 09/06/2018 by

Met het einde van Game of Thrones in zicht begint HBO zich voor te bereiden op een leven na de populairste tv-reeks ter wereld. Ver wordt de inspiratie niet gezocht met de verschillende prequels die in de maak zijn.

De eerste werd alvast goedgekeurd en zal in handen zijn van schrijfster/showrunner Jane Goldman. Die prequel vertelt een verhaal duizenden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones en meer bepaald het einde van het gouden tijdperk van Helden. Verwacht onder meer het oorsprongsverhaal van mysterieuze white walkers. George R.R. Martin is natuurlijk betrokken bij het project.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.