Random Article


Nieuwe Jurassic Journal voor Jurassic World 2: Fallen Kingdom

 


Posted 04/06/2018 by

Universal Pictures en regisseur J.A. Beyona hebben onlangs een nieuwe Jurassic Journal-documentaire vrijgegeven voor Jurassic World 2Het vervolg op het financieel succesvolle Jurassic World krijgt de naam “Fallen Kingdom”dat duidelijk hint naar de duistere toon van de sequel en inmiddels vijfde film in de Jurassic Park-saga, zoals Beyona eerder al meegaf.

De terugkeer van Chris Pratt als Owen Grady en Bryce Howard als Claire werd een tijdje geleden al bevestigd. Andere namen zijn onder meer Daniella Pineda, B.D. Wong en Jeff Goldblum als fan-favorite Ian Malcolm uit de eerste twee Jurassic Park-films. De film verschijnt aanstaande woensdag in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.