Random Article


Crewkledij hint opnieuw naar de komst van Bullseye in Marvel’s Daredevil Seizoen 3

 

Posted 03/06/2018 by

Na het gerucht lijkt er nu de bevestiging te komen: Bullseye zit in het derde seizoen van Marvel’s Daredevil. Afgelopen week verschenen online verschillende foto’s van de kledij van de cast en crew van de Netflix-tv-reeks waarop het logo van de iconische schurk pronkt. Niet alleen petten en stoelen, maar ook de jackets werden voorzien van de afbeelding:

Bullseye (echte naam: Lester) is een huurmoordenaar die eender welk voorwerp als een dodelijk projectiel kan gebruiken. Naar eigen zeggen mist hij ook nooit. Het personage is één van Daredevil’s aartsvijanden en verscheen voor het eerst in de comics in Daredevil #131 (1976). Eerder werd hij vertolkt door Colin Farrell in de Daredevil-film uit 2003.

Het derde seizoen van Marvel’s Daredevil verschijnt wellicht in het najaar van 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.