Random Article


Nieuwe Clip uit Marvel’s Ant-Man and the Wasp

 


Posted 02/06/2018 by

Disney en Marvel gaven onlangs een nieuwe clip vrij voor Ant-Man and the Wasp. We herkennen het titulaire duo, Paul Rudd als Scott Lang/Ant-Man en actrice Evangeline Lilly als Hope Van Dyne/The Wasp. Beiden hernemen natuurlijk hun rollen uit Ant-Man (2015).

In Marvel’s Ant-Man and the Wasp – geregisseerd door Peyton Reed – keren Paul Rudd en Evangeline Lilly terug als de titulaire superhelden, naast Michael Pena en Michael Douglas als Hank Pym/ Ant-Man I. Nieuwkomers voor de sequel op Ant-Man zijn Michelle Pfeiffer (Catwoman uit Batman Returns) als Janet Van Dyne/ Wasp I, Laurence Fishburne als Bill Foster/ Goliath en Hannah John-Kamen als de schurk Ghost.

Ant-Man and the Wasp zal op woensdag 18 juli 2018 in de bioscopen verschijnen. Alles over Ant-Man lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.