Random Article


SPOILERS: Dit iconische moment aan het einde van Avengers: Infinity War zat eigenlijk in Avengers 4!

 

Posted 01/06/2018 by

Spoilers voor Avengers: Infinity War!

Een nieuwe week betekent weer een nieuwe sappig detail over Avengers: Infinity WarScenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely hadden het onlangs over hét moment uit de Marvel Studios-blockbuster: de vingerknip. Aan het einde van de film weet Thanos immers, dankzij zijn gevulde Infinity Gauntlet, zijn plan te voltooien en de helft van het universum te doden.

Oorspronkelijk zat dat nu al iconische moment in de eerste act van Avengers 4. Markus en McFeely stelden dat ze het daarna aangepast hadden in het script om het verschil tussen de twee films te benadrukken. Qua toon focust Infinity War meer op “tragiek” terwijl Avengers 4 eerder steunt op “mysterie en mysterieuze gebeurtenissen”.

Anders dan de oorspronkelijke Infinity War Part 1 en 2-titels zouden suggereren, staan de twee blockbusters relatief los van elkaar. Twee aparte verhalen die één geheel vormen, zeg maar. Door de vingerknip als einde van Infinity War te gebruiken krijg je zo minder een cliffhanger-gevoel in de bioscoopzalen. Ook krijgen Markus en McFeely zo meer vrijheid om te doen wat ze willen in de vierde Avengers-film.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.