Random Article


SPOILERS: Chris Pratt over “die” beslissing van zijn Star- Lord in Avengers: Infinity War

 

Posted 01/06/2018 by

Eén van de pijnlijkste momenten uit Avengers: Infinity War moet toch wel voor Chris Pratt als Star-Lord zijn. Tijdens dat gevecht op Titan tussen Thanos en de Guardians met enkele Avengers weten ze dankzij hun plan de Mad Titan even te overmeesteren, maar dan gaat het mis.

Bijna weten ze de Infinity Gauntlet van zijn hand te verwijderen, maar Star-Lord – woedend door de moord op Gamora – slaat Thanos en wekt hem zo uit zijn artificiële slaap. Het is het begin van het einde voor heel wat Marvel-helden en -heldinnen. Niet veel na de film kreeg Chris Pratt dan ook heel wat negatieve reacties verduren. Op sociale media reageerde hij:

Mensen zijn nogal kwaad op Star-Lord. Kijk, de gast zag zijn moeder sterven, zijn vaderfiguur stierf in zijn armen, hij moest zijn eigen biologische vader vermoorden. En nu is hij de liefde van zijn leven kwijt. Ik denk dat hij dus op een heel menselijke manier reageerde, en ik denk dat menselijkheid van de Guardians of the Galaxy net hun sterktepunt is en hen onderscheidt van andere superhelden. Als we dat moment honderd keer overdeden, zou ik geen enkele aanpassing doorvoeren. En ik verwijt Thanos, ok? Jezus, hoe komt het dat hij geen verwijten krijgt? Ja, ik ben hier duidelijk door aangedaan.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.