Random Article


Locke & Key TV-Serie wordt misschien opgepikt door Netflix

 

Posted 29/05/2018 by

Hoewel de Locke &Key-tv-reeks (of liever de geproduceerde pilootaflevering) niet op streamingdienst Hulu te zien zal zijn, moeten we ons nog niet meteen zorgen maken. Als we de laatste geruchten mogen geloven, zou concurrent Netflix geïnteresseerd zijn in de comicbooktv-reeks.

Locke & Key van Joe Hill (Caped) en Gabriel Rodriguez ging in 2008 van start bij IDW Publishing en draait om de familie Locke die na de moord op hun vader, hun intrede nemen in het ouderlijk huis. Hier proberen ze hun leven opnieuw op te bouwen, maar al snel stuiten ze op diverse sleutels die elk bijzondere krachten hebben. Zij zijn echter niet de enigen die geïnteresseerd zijn in de sleutels…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.