Random Article


Emilia Clarke over haar frustraties met Phil Lord & Chris Miller bij Solo: A Star Wars Story

 


Posted 29/05/2018 by

Blijkbaar zit er misschien toch een kern van waarheid in die geruchten over Solo: A Star Wars Story. Vorig jaar was er heel wat te doen rond de regisseurswissel nadat Phil Lord & Chris Miller opstapten/ontslagen werden door Disney. In een interview met Entertainment Weekly had actrice Emilia Clarke, ook wel Qi’ra in de film, het even over het controversiële onderwerp:

Ik ga er geen doekjes omwinden. Ik had problemen met het Qi’ra-personage. Ik wou constant tegen hen zeggen: “Stop met me te zeggen dat ze ‘film noir’ is, want dat is geen tip!”. Alle respect voor Kathy (Kennedy) om Ron Howard aan te nemen.

Daarna ging ze in op de positieve sfeer die er hing met Ron Howard als regisseur en hoe iedereen zich heel welkom op de set voelde.

Solo: A Star Wars Story knalt op woensdag 23 mei ons Melkwegstelsel binnen! Onze recensie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.