Random Article


Gotham Seizoen 5 heet “A Dark Knight” en je weet wat dat betekent!

 

Posted 28/05/2018 by

Met een korte teaser voor het vijfde seizoen voor Gotham onthulde men de officiële subtitel voor het laatste deel van de reeks. De naam in kwestie is toepasselijk genoeg “A Dark Knight” dat alvast op heel wat goedkeuring kon rekenen online.

Wat dat natuurlijk inhoudt, is de onvermijdelijke komst van Batman, DC’s Dark Knight, in het vijfde en laatste seizoen van de tv-reeks naar dewelke al enkele jaren wordt toegewerkt. Acteur David Mazouz mag dus, hopelijk, eindelijk zijn pak aantrekken volgend jaar!

Het vijfde en laatste seizoen van Gotham verschijnt in 2019. Onze recensie van het vierde seizoen vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.