Random Article


Spotte jij de cameo van deze originele Star Wars-acteur in Solo: A Star Wars Story?

 

Posted 27/05/2018 by

Lichte spoilers voor Solo: A Star Wars Story!

Mark Hamill gaf een tijdje geleden al mee dat Anthony Daniels een cameo zou hebben in Solo: A Star Wars StoryIedereen vermoedde dat het zou gaan om een optreden van C-3PO, het personage dat hij al sinds 1977 vertolkt in de sci-fi-saga. Voor deze gelegenheid (en geloofwaardigheid, want waarom zou 3PO ook zomaar overal opduiken?) pakte men het echter anders aan.

Zo heeft Daniels een cameo als “Tak” in de scènes in de mijnen op Kessel, zo werd bevestigd. Tak is de menselijke slaaf die samen met de Wookies gevangen gehouden wordt en Sagwa roept tijdens de ontsnappingspoging bij de Millennium Falcon. De naam is een hommage aan legendarisch cameraman Tak Fujimoto.

Solo: A Star Wars Story knalt op woensdag 23 mei ons Melkwegstelsel binnen! Onze recensie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.