Random Article


Marvel’s Daredevil zou opduiken in de Sequel op Spider-Man: Homecoming!

 

Posted 26/05/2018 by

De geruchtenmolen draait op volle toeren en daaruit rolde nu een nieuw bericht rond de sequel op Spider-Man: HomecomingIn de nasleep van het succes van het verenigende Avengers: Infinity War zouden Marvel Studios en Netflix die lijn doortrekken naar de tv-series. Al jaren bestaan de Netflix-reeksen rond Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones en Luke Cage immers naast het filmuniversum zonder evenwaardige verwijzingen.

In de tweede Spider-Man-film bij Marvel die in 2019 zal verschijnen, zou daar verandering in komen en niemand minder dan Daredevil/Matt Murdock (Charlie Cox) een cameo hebben. Dat bericht werd deze ochtend door verschillende bronnen verspreid en onthulde dat het verhaal zich niet na Avengers 4, maar wel voor Infinity War zou afspelen. De schurk van dienst zou inderdaad Mysterio worden terwijl Spidey ook verschillende Europese locaties zou bezoeken. Neem het alvast met een stevig korrel, of liever berg, zout!

De sequel zal in de zomer van 2019 verschijnen. Onze recensie van Spider-Man: Homecoming vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.