Random Article


Damon Lindelof stuurt emotionele brief over zijn Watchmen TV-Reeks de wereld in

 

Posted 25/05/2018 by

Op de 140ste dag van de productie van zijn Watchmen-tv-reeks onthulde showrunner Damon Lindelof (Lost) een emotionele brief aan de verontruste fans:

Day 140.

Een bericht gedeeld door Damon (@damonlindelof) op

Zo maakt hij duidelijk dat hij zelf een fan is van het bronmateriaal (en waarom), de strip ook echt kent, respect heeft voor Alan Moore, maar dat hij aan een “mix” werkt van Watchmen. Anders dan de Zack Snyder-film wordt dit dus geen hervertelling van de twaalf nummers uit 1986-1987, maar belooft hij een nieuw verhaal in de wereld van de Watchmen.

De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Regina King (Southland), terwijl ook Don Johnson (Miami Vice), Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?), Oscar Award-winnaar Louis Gossett Jr. (An Officer and a GentlemanRoots), Adelaide Clemens (The Great Gatsby) en Andrew Howard (Limitless) de cast vervoegden. Zij vertolken wellicht nieuwe personages in deze spirituele sequel.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.