Random Article


Lucifer krijgt Twee Extra Afleveringen ondanks stopzetting bij Fox!

 

Posted 22/05/2018 by

Het was een controversiële beslissing van Fox om Lucifer te cancellen. Online gingen niet veel later verschillende campagnes van start om de tv-reeks rond de Vertigo-comic te redden, maar het mocht niet baten. Toch is er nu sprake van een lichtpuntje in de duisternis…

Twee afleveringen die enkele maanden geleden ingeblikt werden, zullen nu vlak na elkaar uitgezonden worden op Fox op maandag 28 mei. Oorspronkelijk zouden die onderdeel uitmaken van het vierde seizoen dat er niet zal komen. De episodes zijn getiteld Boo Normal (rond een reguliere moordzaak) en Once Upon A Time (een atypische aflevering waarbij Lucifer Chloë nooit ontmoet heeft en waarin niemand minder dan Neil Gaiman opduikt als God.).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.