Random Article


Lando Calrissian is panseksueel en daar is blijkbaar best wat rond te doen

 

Posted 21/05/2018 by

De woorden van scenarist Jonathan Kasdan – zoon van Lawrence Kasdan – zorgden de afgelopen dagen voor heel wat controverse. In een interview rond Solo: A Star Wars Story onthulde hij dat Lando Calrissian (Donald Glover) in feite panseksueel is.

Zo valt hij niet alleen op mannen of vrouwen, maar ook op robots of andere wezens. Seksualiteit is voor hem dus een relatief vloeiend begrip en laat zich zo niet bepaald vastpinnen tot een gender of sekse. Het was zelfs de basis voor enkele grapjes in Solo…

Online waren de reacties alvast verdeeld. Aan de ene kant herkennen we lof bij de fans voor deze stap richting representativiteit. Aan de andere kant doken ook snel verschillende haatdragende commentaren op.

Solo: A Star Wars Story knalt op woensdag 23 mei ons Melkwegstelsel binnen! Onze recensie van de film vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.