Random Article


Jake Gyllenhaal in gesprek voor de rol van Mysterio in Spider-Man: Homecoming 2

 

Posted 21/05/2018 by

Volgens Variety is niemand minder dan Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Nightcrawler) in gesprek met Disney en Marvel Studios voor een opmerkelijke schurkenrol. Gyllenhaal zou immers Mysterio vertolken in de sequel op Spider-Man: HomecomingZo zou Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man één van de meer iconische Spidey-schurken voor het eerst op het witte doek ontmoeten.

Mysterio/ Quentin Beck verscheen dan weer voor het eerst in The Amazing Spider-Man #13 (1964), eveneens een creatie van Lee en Ditko. Mysterio is een special effects-genie, dewelke zijn Hollywoodcarrière opgaf om zich op het misdadige pad te begeven met behulp van visuele effecten en optische illusies.

De sequel zal in de zomer van 2019 verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.