Random Article


SPOILERS: Deze vergeten Star Wars-figuur duikt onverwacht op in Solo: A Star Wars Story!

 

Posted 17/05/2018 by

Opgelet, spoilers voor Solo: A Star Wars Story!

Eén van de grote gebreken bij Solo: A Star Wars Story was het gebrek aan een schurk. Hoewel Paul Bettany een degelijke poging doet met zijn Dryden Vos, leider van het misdaadkartel Crimson Dawn, wist hij niet te overtuigen. Vreemd genoeg is er sprake van nog een andere booswicht…

Tijdens de film wordt een paar keer gehint naar de baas van Vos. Vos moet zich immers verantwoorden bij een andere, duistere figuur. Na zijn dood aan het einde van Solo gebruikt Qi’Ra (Emilia Clarke) zijn zegelring om die schaduwrijke schurk te contacteren. De holocomm start op en niemand minder dan Darth Maul antwoordt.

Jawel, de schurk uit Episode I: The Phantom Menace die toen in twee werd gehakt door Obi-Wan Kenobi, is terug in de live-action saga. De afgelopen jaren dook hij al op in de Clone Wars- en Rebels-animatiereeksen waar duidelijk werd dat hij zijn val overleefd had. Aan het einde van Solo: A Star Wars Story vermeldt hij dat Qi’Ra naar Dathomir – zijn thuisplaneet – moet komen en dat ze nog veel samen zullen werken.

Solo: A Star Wars Story knalt op woensdag 23 mei ons Melkwegstelsel binnen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.