Random Article


SPOILERS: Gwenyth Paltrow onthult plotpunt uit Marvel’s Avengers 4

 

Posted 16/05/2018 by

Het lag er al dik op tijdens de eerste scènes van Avengers: Infinity War, maar Tony Stark en Pepper Potts zullen inderdaad een kind krijgen in Marvel’s Avengers 4Tijdens een interview met het officiële Infinity War-magazine zei actrice Gwenyth Paltrow het volgende:

Pepper & Tony hebben een hele reis afgelegd. Ze start natuurlijk als zijn trouwe assistente, dan evolueert hun relatie en nu, tien jaar later, zijn ze getrouwd en hebben ze een kind. Hun relatie is geëvolueerd op alle manieren die interessante romances ook doen.

Jawel, Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Pepper zullen dus een kind hebben na het einde van Avengers 4! Maar gaan ze ook voor de naam “Morgan”?

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.