Random Article


SPOILERS: Deze Hollywood-ster dook onverwacht op als mutant in Deadpool 2!

 

Posted 16/05/2018 by

Spoilers! 

Toegegeven, deze cameo zagen we helemaal niet aankomen. Stan Lee herkenden we misschien (nog?) niet, maar niemand minder dan Brad Pitt zat wel in Marvel en Fox’ Deadpool 2!

Wanneer Deadpool naar het midden van de film toe zijn X-Force verzameld, is één van de leden de mysterieuze Vanisher. Als een mutant met permanente onzichtbaarheidskrachten, is hij de basis voor heel wat grappen. Tijdens de scène waar X-Force ondanks een stevige wind probeert te landen bij het konvooi met Russell weet niet iedereen veilig de grond te bereiken.

Zo komt Vanisher, als een zwevende parachute zonder lichaam, terecht op een elektriciteitskabel. Uiteraard wordt hij geëlektrocuteerd en sterft hij. Tijdens dit flitsende moment – amper één seconde of minder – valt wel het gezicht van Brad Pitt te bewonderen! Hij was dus de Vanisher!

Deadpool 2 hakt zich vanaf woensdag 16 mei een weg naar jouw bioscoop toe. Onze recensie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.