Random Article


SPOILERS: De Creditsscène uit Marvel’s Deadpool 2

 

Posted 16/05/2018 by

Spoilers!

Elke superheldenfilm moet het nu doen en dus kon ook het parodiërende Deadpool 2 er niet aan ontsnappen: de creditsscène. Voor deze satire op het genre besloot men daarentegen de opzet van zo’n scène anders aan te pakken:

In het X-Mansion zien we Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) en haar vriendin Yukio (vertolkt door Shioli Kutsuna, in de comics eigenlijk Noriko Ashida/Surge genaamd) werken aan een mysterieus object. Het blijkt het tijdreizend apparaat van Cable te zijn dat nu dus wel weer werkt. Dat ging simpel?

Onder de tonen van If I could turn back time” besluit Deadpool daarom wat aanpassingen te doen aan de film die we net zagen. Vanessa wordt gered, Peter sterft niet in de hilarische X-Force-scène. Daar blijft het echter niet bij. Deadpool maakt een tussenstop bij die andere “Deadpool” uit X-Men Origins: Wolverine en schiet hem simpelweg door het hoofd tijdens het eindgevecht met Wolverine. Daarna herkennen we een goedlachse Ryan Reynolds die het script van Green Lantern voor zich houdt en knikkend glimlacht. Hij is tevreden. Enkele seconden later plant zich een kogel door zijn hoofd. The end. 

Deadpool 2 hakt zich vanaf woensdag 16 mei een weg naar jouw bioscoop toe. Onze recensie vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.