Random Article


Batman’s butler Alfred Pennyworth krijgt een eigen TV-Reeks

 

Posted 16/05/2018 by

Na Arrow, Black Lightning, The Flash, Legends of Tomorrow, Constantine, Supergirl, Preacher, Gotham en andere is het nu eindelijk tijd voor Alfred Pennyworth om zijn eigen tv-serie te dragen. Jawel, de alom bekende butler van Bruce Wayne/Batman wordt het focuspunt van een nieuw verhaal bij EPIX, in handen van Gotham-showrunner Bruno Heller. Er is echter geen link tussen beide reeksen.

Pennyworth zal een tiendelige serie zijn die focust op de Britse butler en hoe hij Thomas en Martha Wayne ontmoet. Concreet wordt zijn hele oorsprongsverhaal uit de doeken gedaan. De reeks gaat in 2019 in première.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.