Random Article


Zijn dit de eerste beelden van een verslagen Thanos uit Avengers 4?

 

Posted 15/05/2018 by

“Deze politieagenten deden wat de Avengers niet konden!” is één van de grappen die online rondging wanneer onderstaande foto opdook. De politie van Toronto zou enkele dagen geleden een Thanos-cosplayer opgepakt hebben waarna omstaanders de prent namen, duidelijk geïnspireerd door Avengers: Infinity War.

Het doet tegelijkertijd denken aan die prent uit de comics waarbij (een versie van) Thanos inderdaad gearresteerd werd door enkele agenten uit het Marvel-universum na een gevecht met Spider-Man in Spidey Super Stories # 39!

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.