Random Article


Originele Avengers-acteurs laten Tattoo zetten na Infinity War-succes

 

Posted 10/05/2018 by

Na de productiestop van een grote blockbuster wordt wel vaker een groots feestje gegeven. Na Avengers: Infinity War besloten vijf acteurs het succes van de Marvel Studios-film anders te vieren. Vijf van de zes originele Avengers uit The Avengers (2012) lieten een matching tattoo zetten.

Robert Downey Jr. Scarlett Johansson, Chris Hemsworth en Jeremy Renner staan duidelijk op de Instagram-posts, terwijl ook Chris Evans getagd werd, maar Mark Ruffalo achterwege bleef. Vermoedelijk lieten deze vijf dus allemaal de prent van een zes, vermengd met het Avengers-logo zetten:


 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.