Random Article


SPOILERS: Dit was de laatste zin van dit Guardians of the Galaxy-personage uit Avengers: Infinity War

 

Posted 08/05/2018 by

Opgelet, spoilers voor Avengers: Infinity War!

Met amper drie woorden weet de olijke boom Groot uit de Guardians of the Galaxy-franchise toch al verschillende films heel wat emoties te tonen. We zagen hem als een volwassen boom, een klein twijgje en een puberale, eigenzinnige plant. Tijdens zijn meest recente (en mogelijk laatste) verschijning zagen we in de zalen heel wat tranen vloeien tijdens zijn allerlaatste hartverscheurende “I am Groot”. Het waren zijn laatste woorden aan Rocket Raccoon alvorens hij verdween door toedoen van Thanos.

Dankzij regisseur James Gunn weten we nu ook wat die woorden uit het “Groots” in het Engels betekenden:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.