Random Article


Infinity War-scenaristen over de blijvende impact en Marvel’s Avengers 4

 

Posted 07/05/2018 by

In de nasleep van Avengers: Infinity War hadden scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely het recent over de monsterblockbuster van Disney en Marvel Studios. Concreet ging het over de permanente impact van Infinity War en natuurlijk hoe die film de basis legt voor Avengers 4Markus begon:

[Avengers 4] doet niet wat je denkt dat het gaat doen. Het is een andere film dan je denkt. De sterfgevallen zijn echt. Ik wou duidelijk maken dat het echt is en dat je dat moet accepteren.

Daarna ging McFeely in op de commentaar van zijn collega:

Laten we het zo stellen, ik denk dat Infinity War een vrij volwassen film is voor een blockbuster te zijn. Er zit veel fun in, dat zeker, maar het blijft ook heel volwassen. De tweede (Avengers 4) wordt ook heel volwassen. We blijven bij de gemaakte keuze’s en hopelijk verrassen we de fans zo. De film is in handen van dezelfde studio en dezelfde filmcrew. Ze werden na elkaar geschreven, tegelijkertijd gefilmd. Ze zijn overduidelijk aan elkaar gelinkt, maar het zijn zeker en vast twee verschillende films, waarvan de tweede afhangt van de vorige.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier. Avengers 4 verschijnt in mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.