Random Article


Dit is volgens ons de basis van Marvel’s Avengers 4

 

Posted 03/05/2018 by

Deze week hadden we het al over het gerucht dat de vierde Avengers-prent de subtitel “Endgame” zou krijgen, maar vandaag komen we met een andere suggestie. Het vervolg op Avengers: Infinity Warde finale van de Marvel Studios-saga tot nog toe en natuurlijk die ene mogelijkheid van de 14 000 605 die Doctor Strange zag, zou wel eens Avengers Forever – ook wel Aveners 4ver – kunnen heten.

In die twaalfdelige minireeks (1998-1999) van schrijvers Kurt Busiek en Roger Stern en artiesten Carlos Pacheco en Jesus Merino komen Marvel’s Earth Mightiest Heroes in contact met de Time Keepers, Kang the Conqueror en zijn toekomstige zelve Immortus. Centraal in dit verhaal staat tijdreizen en hoe Avengers uit verschillende tijdlijnen de strijd vervoegen. Laat enkele setfoto’s nu ook al gehint hebben naar tijdreizen in Avengers 4.

Hoewel ex-Hawkeye Jeremy Renner als Ronin, Captain Marvel en enkele overlevenden Tony Stark/Iron Man zullen vervoegen in een laatste offensief tegen Thanos, zal tijdreizen de oplossing bieden en zullen Stark en Ant-Man/Giant-Man terugkeren naar onder meer het gevecht op New York City uit de eerste Avengers-film (2012). Misschien vinden ze hier een oplossing of plukken ze enkele Avengers uit deze periode, maar uiteindelijk volgt een redmiddel voor het universum.

Thanos verliest, Black Panther, Spider-Man, Guardians of the Galaxy en de rest wier sequels al bevestigd werden, leven weer. Wellicht – of ook wel “hopelijk” – blijven Loki, Heimdall en Gamora wel dood. Voor Chris Evans als Captain America wordt het wel zijn laatste verhaal, wat ook voor Robert Downey Jr. het geval kan zijn, gezien zijn contract.

Onze recensie van Avengers: Infinity War vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.