Random Article


Synopsis voor John Wick 3 verschijnt online

 

Posted 02/05/2018 by

Onlangs verscheen een officiële synopsis online voor de derde John Wick-film met Keanu Reeves als de titulaire actieheld. Zoals verwacht zal Chapter 3 ieders favoriete huurmoordenaar tonen wanneer die opgejaagd wordt door zijn collega’s:

John Wick (Keanu Reeves) is op de vlucht door twee redenen. Hij wordt opgejaagd door een open contract ter waarde van $14 miljoen en omdat hij een belangrijke regel brak: iemand vermoorden op grondgebied van het Continental Hotel. Het slachtoffer was een lid van de High Table die het open contract afriep. John had eigenlijk al dood moeten zijn, maar Winston – de manager van the Continental – gaf hem één uur voorsprong nadat hij hem “Excommunicado” verklaarde en zijn exclusieve diensten terugriep. Nu doet John zijn best om zich een weg uit New York City te moorden.
Een erg uitgebreide synopsis die vooral inpikt op het einde van John Wick: Chapter Two en dat opnieuw uit de doeken doet in afwachting van het derde deel in de trilogie. John Wick: Chapter 3 staat gepland voor mei 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.