Random Article


SPOILERS: Over het einde en de impact van Marvel’s Avengers: Infinity War

 


Posted 26/04/2018 by

Opgelet, spoilers voor Avengers: Infinity War!

Voor comicbookfans was het misschien een gegeven, maar voor de gemiddelde bioscoopganger was het dat minder. Het einde van Marvel’s Avengers: Infinity War belooft een controversieel moment in de geschiedenis van Marvel Studios te worden nu Thanos met zijn Infinity Gauntlet en Infinity Stones gewonnen heeft.

De Mad Titan wist immers zijn doel te bereiken en ondanks een finale poging van Thor de helft van het universum te vernietigen. Tot de “on-screen” slachtoffers behoren niet alleen verschillende Wakandese troepen, maar ook enkele van Earth’s Mightiest Heroes waaronder Doctor Strange, Spider-Man, Star-Lord, Drax the Destroyer, Mantis, Groot, de Winter Soldier, de Black Panther en de Scarlet Witch. Maar ook enkele anderen voor wie de post-creditsscène zag!

Fans hoeven zich echter geen al te grote zorgen te maken. Hoe snel Thanos hun leven ook beëindigde, even snel kan dat omgekeerd worden. Eén vingerknip is genoeg en de slachtoffers worden weer tot leven gewekt in Avengers 4wat wellicht ook zal gebeuren gezien de opkomende Marvel-films in 2019 en daarna. De vraag is vooral of pakweg Loki, Gamora en Heimdall ook zullen terugkeren…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.