Random Article


Eerste Trailer voor M. Night Shyamalan’s Glass werd vertoond op CinemaCon

 

Posted 26/04/2018 by

Op de beelden zullen we nog even moeten wachten, maar op het Amerikaanse CinemaCon werd de allereerste trailer voor M. Night Shyamalans Glass vertoond. In het gezelschap van Samuel L. Jackson, James McAvoy en Bruce Willis konden de toeschouwers enkele korte fragmenten bewonderen van deze sequel op Unbreakable (2000) en Split (2017).

In Glass zullen Bruce Willis als de onbreekbare man David Dunn (Unbreakable), en James McAvoy als de van 24 persoonlijkheden voorziene seriekidnapper Kevin/The Horde (Split) het tegen elkaar opnemen. Ook Ana Taylor-Joy herneemt haar rol als Casey Cooke uit Split. De titel Glass is dan weer een referentie naar Elijah Price/Mr. Glass, de hoofdvillain uit Unbreakable vertolkt door Samuel L. Jackson, dewelke ook terugkeert naar de rol. De film verschijnt in januari 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.