Random Article


Syfy bestelt volledig seizoen van TV-Reeks rond “Deadly Class” van Rick Remender & Wes Craig

 

Posted 25/04/2018 by

Comicbookverfilmingen, ze blijven maar komen. Blijkbaar heeft Syfy meteen ook heel wat vertrouwen in haar nieuwste project, de tv-reeks rond Deadly ClassHoewel in september een pilootaflevering besteld werd en die onlangs pas werd ingeblikt, bestelde de Amerikaanse zender meteen een volledig eerste seizoen. De reeks is trouwens in handen van Avengers: Infinity War-regisseurs Joe en Anthony Russo.

Deadly Class van schrijver Rick Remender en artiest Wes Craig bij Image vertelt het verhaal van een dakloze tiener in het Amerika van de jaren tachtig die gerekruteerd wordt door de Kings Dominion School of the Deadly Arts. Niet zomaar een school, maar wel eentje waar je je opleiding als moordenaar kan voltooien. Tot de cast behoren onder meer Benedict Wong, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, Maria Gabriela de Faria, Luke Tennie, Liam James en Michel Duval.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.