Random Article


SPOILERS: De Post-Creditsscène van Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 25/04/2018 by

Naar goede gewoonte bevat ook Marvel’s Avengers: Infinity War een post-creditsscène en vooruitblik naar wat komen zal in het filmuniversum van Disney en Marvel Studios. Opgelet voor spoilers voor het einde van deze team-up, maar hieronder vind je een uitvoerige beschrijving van de scène:

Thanos won. De Avengers hebben verloren. De impact wordt wereldwijd gevoeld wanneer miljarden mensen verdwijnen en tot as vergaan. Zo ook in New York City waar Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Mariah Hill (Cobie Smulders) in een auto-ongeluk belanden. Een verraste Fury roept Hill op om de autoriteiten te contacteren, maar ziet haar voor zijn ogen verdwijnen.

De ex-director van S.H.I.E.L.D. spurt terug naar zijn wagen en haalt een mysterieus communicatieapparaat boven waar hij halsstarrig mee aan de slag gaat. Nog voor zijn bericht verzonden lijkt te zijn, uit hij “Motherfu-” alvorens zelf te sterven. Het apparaatje valt, toont een “verzonden”-melding en onthult het logo van Captain Marvel (Brie Larson).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.