Random Article


Opkomende seizoensfinale “No Man’s Land” van DC’s Gotham wordt omschreven als een “reboot”

 

Posted 23/04/2018 by

Volgende maand loopt het vierde en naar onze mening beste seizoen van Gotham ten einde. De vierde seizoensfinale, getiteld No Man’s Landwordt door producent Danny Cannon omschreven als een reboot van de Batman-prequel die “het DNA van de reeks grondig zal aanpassen”. Bekende personages beloven zich anders te gedragen en een geheel andere weg in te slaan…

No Man’s Land verwijst natuurlijk naar het Batman-event bij DC Comics uit 1999 waarin Gotham City afgesneden werd van de rest van de wereld na een catastrofale aardbeving. Aan Batman, Robin, Nightwing, Batgirl en co om de achterblijvers in hun stad te beschermen van de loslopende schurken die zich de stad toegeëigend hebben. De aflevering verschijnt op 17 mei.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.