Random Article


Infinity War-regisseurs willen Marvel’s Secret Wars verfilmen met de Fantastic Four en X-Men

 

Posted 23/04/2018 by

Hoewel het nog heel even wachten is op Avengers: Infinity War kijkt men bij Marvel al naar de toekomst. Phase 4 staat immers in de startblokken en ook voor deze reeks films beloven Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War) belangrijke spelers te worden. Hun volgende epische cross-over zou voor hen, in een droomscenario, een verfilming van Secret Wars worden. Met natuurlijk alle centrale Marvel-figuren. Halverwege 2019 zou de deal rond de Fantastic Four en X-Men gelukkig rond zijn en wordt een film van dat formaat in theorie dus ook een mogelijkheid.

De verhaallijn Secret Wars van Jim Shooter was Marvels eerste mega cross-over in 1984. In de twaalfdelige minireeks werden de Marvel-helden en -schurken naar de planeet Battleworld ontvoerd door de geheimzinnige en oppermachtige Beyonder. Daar werd een zogenaamde geheime oorlog opgezet om te zien wie nu zou winnen in een groots gevecht: de helden of de schurken. Het event werd opgevolgd door Secret Wars II in 1985 en zou terugkeren in 2015 dankzij Jonathan Hickman.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.