Random Article


Gabriel Luna is de nieuwe Terminator

 

Posted 18/04/2018 by

Dat Terminator: Genisys, een eerdere poging om de populaire sci-fi-franchise te rebooten, niet het succes was waarop fans hoopten, weet ook regisseur James Cameron. Een dik jaar geleden kondigde hij daarom aan dat hij werkte aan een nieuwe, volwaardige Terminator-filmreboot, samen met visuele effecten-expert Tim Miller, die Marvel’s Deadpool regisseerde.

Nu weten we ook wie de iconische moordmachine van Skynet zal vertolken: Gabriel Luna. De acteur is wellicht het best gekend als Ghost Rider/Robbie Reyes in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Welk type en model Terminator hij zal worden, weten we nog niet. Over de terugkeer van franchise-icoon Arnold Schwarzenegger als de T-800 is officieel niets geweten, maar een cameo zit er wel in.

Alles over The Terminator lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.